Murad  Ansiktsbehandlingar


MURAD – Säkerhet för sund hudvård

Baserat på The Murad Recipe innehåller alla Murad produkter tre viktiga grupper med ingredienser:

Fuktgivande ingredienser

Anti-inflammatoriska ingredienser

Antioxidant ingredienser 

Murad hudvård består av 12 serier som är anpassade till olika hudtyper och hudproblem. Varje produktserie är uppbyggd kring Murads effektiva 3-stegs system, där steg nummer 2 aktivt arbetar med att skapa det önskade resultatet på kort sikt.

De 3 Murad stegen är:

Rengör - Huden rengörs, döda hudceller avlägsnas, och hudens ph balans återställs.

Behandla - det viktigaste steget: Hudens behandlas dagligen med en mycket effektiv behandlingsprodukt, som förebygger och reparerar skador.

Återfukta - Huden tillförs fukt och skydd, så att den bättre kan motstå vind, väder och föroreningar.

 

Murads filosofi om ett bra hudvårdsprogram innehåller också god kost med kosttillskott, motion och mindre stress. Läs mer i hans bok "The Water Secret" från 2010.


 

För att uppnå en långsiktig effekt rekommenderas det att kombinera Murads produkter till den dagliga vården med behandlingar hos en kosmetolog.

 

Murad behandlingar

Hudterapeuter som utför Murad behandlingar är alla utbildade i Murad's avancerade hudvårdsbehandlingar. Behandlingsprodukterna har en högre koncentration av aktiva ingredienser bland annat fruktsyra.


PRISLISTA

Boka tid 040-6158990

Boka tid online klicka här

Murad envoirenmental shield C-vitamin

                                   

Miljön ger din hud många problem, därför behöver den denna behandling som är rik på antioxidanter. Behandlingen är perfekt för att ge tillbaka huden dess klara friska lyster, samtidigt som fastheten ökas, linjer och rynkor reduceras, pigmentskador minskas och huden efterlämnas härligt mjuk. Det är vetenskapligt bevisat att Murad C-vitamin ansiktsbehandling är den mest effektiva behandlingen med c-vitamin, vilket gör att den är perfekt till att reparera hud som är ödelagd av miljön.

Rengöring, peeling, portömmning, hand- och ansiktsmassage, mask och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 695


Tid 60 min.

Murad anti aging blemishDenna behandling vänder sig till vuxna som har problem med oren hy eller akne och samtidigt vill arbeta på fina linjer och rynkor. Behandlingen har två aktiva behandlingsfunktioner så att hudens kollagenproduktion stärks samtidigt som akneutbrott bekämpas skonsamt. Huden efterlämnas återfuktad, smidig och slät.

Rengöring, enzympeeling, portömmning, hand- och ansiktsmassage, mask och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 695


Tid 60 min.

Murad Blemish – Akne ansiktsbehandling


Denna akne ansiktsbehandling är designad för att reducera akneutbrott och förbättra hudens klarhet, samtidigt som den lindrar och lugnar hudirritationer. Denna professionella behandling exfolierar huden med fruktenzymer som får tilltäppta porer att öppna sig, utan att huden blir irriterad.

Rengöring, enzympeeling, portömmning, hand- och ansiktsmassage, mask och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 595


Tid 60 min.

Murad redness therapyOavsett om huden är röd, irriterad och torr pga stress, sol, vind, eller temperatur, så är denna behandling utvecklad för att snabbt lugna och mjukgöra den känsliga huden. Med Dr. Murads patenterade formel, som är rik på antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser, kommer denna ansiktsbehandling reducera rodnad och irritation med detsamma. En avslutande mask som kyler gör att behandlingen är ideal till de som lider av rosacea och konstant blossande hud.

Rengöring, milt exfolierande mask, behandlingsprodukt, hand- och ansiktsmassage, mask och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 645


Tid 60 min.

Murad Vitalic
Ansiktsbehandling till normal/kombinerad hud. Behandlingsprodukten utmärker sig genom att innehålla en kombination av granatäppleextrakt, som neutraliserar och skyddar huden mot fria radikaler och glykol- och salicylsyra, som exfolierar milt och rengör tilltäppta porer. Huden blir återfuktad, balanserad och får en fin lyster.

Rengöring, exfolierande mask, ansiktsmassage och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 345


Tid 30 min.

Murad age reform - AHA rapid exfoliator                                                  


Fina linjer och rynkor reduceras medan glykolsyra exfolierar bort döda hudceller. En unik patenterad blandning av antioxidanter, antiinflammatoriska och fuktgivande ingredienser som mjukgör huden. Om behandlingen genomförs som en kur, kommer elasticiteten förbättras och hudens struktur kommer se jämnare och mer ungdomlig ut. Behandling för ALLA hudtyper. Rengöring, peeling, portömmning, hand- och ansiktsmassage, mask och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 595


Tid 60 min.

Murad age reform - intesive wrinklereducer rapid peel                                                   


Önskar ni en drastisk reducering av synligheten av linjer och rynkor så är det denna effektiva behandling som gäller! Linjer och rynkor reduceras med effektiva exfolierande ingredienser, medan fuktgivande ingredienser boostar huden, så den känns genomfuktad – även lång tid efter behandlingen. Hudens struktur förbättras och strålar med frisk glöd.

Rengöring, peeling, portömming, hand- och ansiktsmassage, mask och efterföljande dagprodukter.

Pris  kr. 695


Tid 60 min.

Ansiktbehandling EXPRESS 30 min

För dig som har lite bråttom men ändå vill unna dig en kortare avkoppling och ta hand om dig själv. Vi börjar med att rengöra ditt ansikte under ånga, sedan följer en exfoliering. Efter detta läggs en mask anpassad efter just din hudtyp. Behandlingen avslutas med att en skön fuktgivande och skyddande creme appliceras.

Pris  kr.  XX


Tid 30 min.